Rólunk

Rólunk

Bemutatkozik a Stonehenge Group

 

Társaságunk, a Stonehenge J.J Kft. 2001-ben alakult Kaposváron, elsősorban a hitelt kereső ügyfelek igényeinek kielégítése céljából. Kezdetben a fiatal tulajdonosi kör végezte közvetlenül is a hitelközvetítést, de rövidesen új munkatársakkal és irodákkal bővítettük a csapatot.

 

A hitelezési piac beszűkülése a közvetítők számának jelentős csökkenését eredményezte. Mi maradtunk a piacon, de tevékenységünket kiterjesztettük más irányokba is.

 

A pénzügyi szolgáltatások közvetítésén belül a lakossági hitelek mellé felvettük a lakástakarékpénztári termékeket is.

Mivel a standard hitelközvetítés keretein belül csak korlátozott mértékben van lehetőség a vállalati igények kielégítésére, ezért alapítottunk egy alkusz céget, amely képes az egyedi és nagy volumenű forrásigényeket is biztosítani a céges ügyfelek részére.

 

Egy stratégiai együttműködés keretében pedig sikerült azt is megoldani, hogy a pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó partnereink az ügyfelek biztosítási igényeit is ki tudják elégíteni.

A fent említett területeken kristályosodott ki társaságunk küldetése.

Küldetésünk nem a bankszámlákról, nem a hitelekről, nem a lakástakarékról és nem az ingatlanokról, hanem az emberekről szól! Nem a számunkra legjövedelmezőbb, rövid távon elérhető profit maximalizálására, hanem az ügyfelek, a közvetítő partnerek és a pénzintézetek igényeinek legjobban megfelelő megoldások megtalálására törekszünk. Ennek érdekében építettük fel szervezetünket, alakítottuk ki a munkafolyamatainkat. 

 

Ma már az ügyfeleink bíznak abban, hogy a lehető legjobb ajánlatot tesszük le az asztalukra. A Partnereink hisznek abban, hogy a lehető legjobb szerződéseket kötjük a bankokkal, a lehető legmagasabb jutalékot tudjuk elérni, a lehető legjobb támogatást tudjuk nekik nyújtani. A pénzintézetek elhiszik, hogy a lehető legtöbb ügyfélnek tudjuk ajánlani a termékeiket, hogy korrekten tájékoztatjuk őket a banki piaci verseny körülményei között is.

 

Mi is bízunk abban, hogy ezt a munkát, ezt a szolgálatot el tudjuk látni hosszú időn keresztül. És mivel így cselekszünk, tudjuk, hogy belátható időn belül a pénzügyi szektorban meghatározó szerepünk lesz.

 

Már elértük, hogy a hitelek és a lakástakarékpénztári szerződéskötések területén az ötödik helyen állunk a pénzügyi szolgáltatást végző szervezetek között (nem számítva ide a bankokat). Amire pedig nagyon büszkék vagyunk, az a portfóliónk minősége. Ebben első helyen állunk, banki tisztaságú az ügyfélállományunk, nagyon kevés a bedőlt hitelünk.

Ebben meghatározó szerepe van annak, hogy a közvetítői hálózatunk összetétele is minőségi. A közel háromszáz fő gondos szelekció eredménye. Nem szerződünk mindenkivel, csak azokkal, akik az Etikai Kódexünkben foglaltakat betartják. Megválunk azoktól az alvállalkozóinktól, akik nem veszik figyelembe az ügyfelek érdekeit, súlyosan megsértették az Etikai Kódexben foglalt elvárásokat.

A fent említett tapasztalatainkra, üzletpolitikánkra alapozva indítottuk el legújabb üzletágunkat, az ingatlanközvetítést. A Stonehenge Ingatlanüzletág a 17 éves Stonehenge Group szerves része, mely komoly kapcsolatrendszerrel és ismeretekkel rendelkezik a hazai ingatlanpiacot tekintve.

 

2005 óta foglalkozunk lakóingatlanfejlesztések támogatásával. Ez idő alatt számos projektben dolgoztunk országszerte és jelenleg is egyre bővül a ránk bízott fejlesztések száma. Legnagyobb megbízásainkat a Pesten kivitelezésre került RiverLoft Projekt mintegy 7,5 Mrd forint értékben, illetve a Budán létrehozott 10 Mrd forintos Sasad Resort beruházások jelentik.

Az ingatlanközvetítésben is azért dolgozunk, hogy az emberség, szakmaiság és etika hármasa maradéktalanul megvalósulhasson, és kiváló ügyfélélményt biztosítsunk megbízóink számára.

 

Mára a Stonehenge Bankház ismert, bevezetett pénzügyi márkanév.  

A több, mint másfél évtizedes pénzügyi szakmai háttérre, kapcsolatokra és a megszerzett tudásra támaszkodva 18 pénzintézet hitelei és egyéb termékei, 4 lakástakarékpénztár konstrukciói és 18 biztosító módozatai érhetők el rajtunk keresztül, valamint széles körű információkkal rendelkezünk az alanyi jogon járó és a feltételekhez kötött állami támogatásokkal kapcsolatosan is.

Az egyedülállóan széles keresztértékesítési lehetőségeknek köszönhetően az ügyfelek szinte minden pénzügyi igényét ki tudjuk elégíteni, partnereink pedig magas bevételt érhetnek el. A komplex szolgáltatások és a magas jutalékok eredményezik azt is, hogy a mi partnereink versenyképesek és keresettek a közvetítői piacon, lojalitásuk erős társaságunk iránt.

 

Fejlődésünk, piaci részesedésünk növekedésének továbbra is feltétele az, hogy munkánkat becsületesen, mások érdekeit is figyelembe véve végezzük.

   
   
   

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése